Het eind in zicht

Het eind van onze badkamerloze-periode is in zicht! De aannemer zou gister starten met het vervangen van het dak, maar vanwege de regen ging dat niet door. Vanmorgen zijn ze wel gestart en ze zijn hard aan het werk. Het dak van de dakkapel waar de badkamer, cv kast en trap in zit is compleet rot en wordt vervangen door EPDM, de gordingen die zijn aangetast worden gerepareerd en er komt een nieuwe rookgas afvoer voor de cv ketel.

Zo ziet onze badkamer er nu uit:

De werkzaamheden zouden twee dagen duren, maar aangezien ze gister niet konden werken proberen ze het in anderhalve dag af te krijgen. Morgenochtend komt de ketel-man de cv ook aansluiten dus zou erg fijn zijn als ze morgenochtend ook klaar zijn met het dak. Dan kunnen we namelijk beginnen met de badkamer!

De vloertegels, wasbakkraan en douchescherm zijn zojuist geleverd! Na heel lang speuren online hebben we kranen gevonden die bij elkaar passen, wel uit verschillende winkels. De wasbak, het bad en douchebak hebben we al een tijd geleden gehaald. Douchekraan komt hopelijk morgen en vanavond rijden we naar de Hornbach voor wandtegels en bouwmaterialen om alles te bevestigen en af te werken. Hopelijk kunnen we dit weekend starten. Na twee weken zonder badkamer begint het nu wel vervelend te worden. Het is heel fijn dat we bij anderen kunnen douchen, maar als je steeds in de auto moet stappen om even te douchen, is de lol er snel af. Maar des te meer zullen we van onze badkamer gaan genieten!

De wateraanvoer en afvoer voor de wasmachine is inmiddels verplaatst van de badkamer naar het kleine voorkamertje en de geaarde aansluiting is ook omgelegd. Dit scheelt veel ruimte in de badkamer en nu heeft het kleine rare kamertje ook een functie!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s