Slaapkamer af en badkamer bijna klaar om te tegelen!

De eerste kamer is af! De slaapkamer is klaar en sinds een paar dagen slapen we boven. Nu het bed en de kledingkast weg zijn uit de woonkamer, is hier ook ruimte gekomen om de dozen eens uit te pakken en meubels op hun plek te zetten. Hier onder een foto van hoe de slaapkamer er uitzag toen het huis op Funda kwam, twee foto’s van de dag dat we de sleutels kregen en begonnen met slopen en natuurlijk foto’s van het eindresultaat! Je kunt op de foto’s klikken voor een groter formaat.

864_1440x960
voor (foto van makelaar)

 

 

Ik heb (en mijn lieve helpers hebben) hard gewerkt in de slaapkamer, maar laten we niet vergeten hoe hard B. heeft gewerkt in de badkamer. Het plafond, de muren en vloer zijn dichtgemaakt met gips, de elektra ligt, de buizen voor de verwarming zijn aangesloten en alle leidingen liggen op hun plek EN zijn waterdicht (heel belangrijk!). De eerste laag watervaste coating zit er op dus we zijn bijna zo ver om te gaan tegelen!

 

Nu er eindelijk een kamer klaar is, we lekker in de slaapkamer kunnen slapen in plaats van de woonkamer en de badkamer echt de goede kant op gaat geeft dit heel veel positieve energie. En dat hebben we nodig. Iedere vrije dag en bijna dagelijks na het werk klussen vergt veel van je lichaam, maar als je dan resultaat ziet krijg je er heel veel voor terug!

Advertenties

2 gedachtes over “Slaapkamer af en badkamer bijna klaar om te tegelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s